Over Mint

Mint advocaten is een recent opgericht kantoor dat haar diensten verleent vanuit Zuid-Oost Vlaanderen. Wij hebben zowel een nationaal als internationaal cliënteel maar richten ons voornamelijk op de ondernemers die actief zijn in Zuid-Oost en Zuid-West-Vlaanderen. 

Als ondernemer/advocaat ontmoet ik heel wat andere ondernemers. Zij wensen correct advies tegen een betaalbare prijs. Laat dit nu net zijn waar Mint advocaten voor staat. Wij staan de ondernemers bij in diverse facetten van hun ondernemingsleven. Dit is uiteraard heel ruim en behelst zowel het personeel, leveranciers en de klanten, alsook de interne huishouding. 

Mint advocaten kan aan al deze noden tegemoet komen.

Wij beschikken over een heel ruime ervaring in het arbeidsrecht. Wij staan u daarnaast bij aangaande allerhande contracten en informeren u aangaande de wetgeving die van toepassing is op uw vennootschap. Indien u meer wenst te weten over GDPR kan u ook bij ons terecht. Tenslotte zijn wij geboeid door alles wat te maken heeft met technologische vernieuwingen. Wij treden graag hierover met u in gesprek.

Wie is Karel Van Gansbeke?

Karel Van Gansbeke is master in de rechten en heeft een bijkomende master in het sociaal recht gevolgd aan de VUB.  Karel Van Gansbeke is gebeten door het ondernemen en doet  vanuit die invalshoek aan advocatuur.  Ook de medewerkers van het kantoor worden geselecteerd op grond van hun affiniteit met het bedrijfsleven.
 

Een probleem met ontslag?

Sociale inspectie over de vloer?

Teveel gepresteerde overuren?

Nood aan op maat gemaakte algemene voorwaarden of privacy policy?

Op zoek naar een sluitende overeenkomst met uw aannemers?

Wij helpen u graag verder!

 

Contacteer ons