Collaboratief onderhandelen

Wilt u geschillen op een positieve manier oplossen? Kies voor collaboratieve onderhandelingen met Mint Advocaten.

Bent u ooit in een situatie geweest waarin u moest onderhandelen? Dan weet u als geen ander dat het frustrerend, vermoeiend en heel tijdrovend is. En veelal resulteert competitief onderhandelen in deals die niemand leuk vindt. 

 

 

De som van de delen is meer dan de delen alleen.
1+1 = 3

 

Wat is collaboratief onderhandelen?

Webpagina collaboratieve onderhandelingen.png

Collaboratief onderhandelen is gloednieuw in België maar al geruime tijd succesvol in andere landen  zoals Canada en Nederland. 

Collaboratief onderhandelen is een nieuwe aanpak om geschillen op te lossen waarbij we rekening houden met belangen en behoeften in plaats van alleen posities. De partijen zijn geen tegenstanders maar werken samen naar een groter doel. Dit betekent dat iedereen iets krijgt wat hij of zij wil uit de deal, niet slechts één persoon.

Collaboratief onderhandelen verloopt in verschillende sessies waarbij we u duidelijk en transparant informeren met respect voor de strikte vertrouwelijkheid van de gebruikte documenten. 

Uw voordelen om voor collaboratief onderhandelen te kiezen? 

  • snel
  • betere resultaten 
  • tijdbesparend
  • kosteneffectief

Mint Advocaten zijn collaboratieve advocaten

Mint Advocaten specialiseerde zich in collaboratieve onderhandelingen als 1 van de eerste 15 advocaten in België. Wij geloven dat collaboratief onderhandelen een betere waarde oplevert voor alle partijen - ook voor u! Dankzij collaboratieve onderhandelingen creëert u meer win-winscenario's dan ooit tevoren. 

Wij gebruiken onze ervaring om u te helpen de beste resultaten te bereiken met minder stress voor alle betrokkenen. Wilt u uw geschil op een andere manier oplossen, bel ons dan nu voor een gratis adviesgesprek en werk samen met één van onze collaboratieve advocaten! 

Contacteer ons