Over ons

mintadvocaten-team.jpg

Mint advocaten, de juridische partner voor ondernemers

Onze visie

Onze visie is duurzame en contractuele samenwerkingen tussen partijen bevorderen door juridische obstakels weg te nemen. 

Onze missie

Mint Advocaten begrijpt dat een onderneming uitbouwen, veel tijd in beslag neemt. Als ondernemer wenst u zich vooral te focussen op uw passie: een succesvol bedrijf uitbouwen. Het is onze missie om u als ondernemer te ontzorgen zodat de juridische complexiteit toegankelijk wordt. Wij willen het vaste aanspreekpunt zijn voor uw kmo. 

 

ONZE EXPERTISES

Onze aanpak

Dit vertalen wij in een gerichte aanpak. We analyseren uw ondernemingsproject of specifiek dossier en formuleren een helder advies en een duidelijk standpunt dat u helpt om doordachte beslissingen te nemen.

Onze klemtoon ligt op kwaliteit met een oplossingsgerichte insteek rekening houdend met uw sector en onderneming. Procederen is ons laatste redmiddel en doen we enkel als het niet anders kan. 

Wij denken graag met u mee om van uw onderneming een succes te maken. 

 

CONTACTEER ONS

 

Karel Van Gansbeke advocaat bij Mint Advocaten
Karel Van Gansbeke
Expertise:
blockchain
Karel Van Gansbeke is master in de rechten en heeft een bijkomende master in het sociaal recht gevolgd aan de VUB.
Karel Van Gansbeke is gebeten door het ondernemen en doet vanuit die invalshoek aan advocatuur. Ook de medewerkers van het kantoor worden geselecteerd op grond van hun affiniteit met het bedrijfsleven.
Wist je dat...

Karel van nature houdt van uitdagingen en steeds nieuwe dingen wenst te leren. Zo behaalde hij ook in 2016 zijn diploma sommelier-conseil.

Sarah-Amilia-Derijt-Mint-Advocaten-bestuurdersaansprakelijkheid
Sarah-Amilia Derijst
Expertise:
bestuurderaansprakelijkheid

Sarah-Amilia Derijst behaalde aan de UGent een master in de rechten, met een focus op vennootschapsrecht en financieel recht. In het kantoor houdt Sarah-Amilia haar voornamelijk bezig met ondernemingsrecht.

Wist je dat...

Sarah-Amilia tijdens haar studententijd actief radiopresentator was met een eigen wekelijks radioprogramma. Sarah-Amilia komt helemaal tot rust wanneer zij als grote dierenvriend omringd is door haar huisdieren. 

Valerie-Vandenhaesevelde-Mint-Advocaten-contractenrecht
Valerie Vandenhaesevelde
Expertise:
contractenrecht

Valérie Vandenhaesevelde behaalde na haar master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven nog een master na master in het sociaal recht aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Net zoals de andere collega's, zit ondernemen in haar bloed. Valérie Vandenhaesevelde draagt duidelijke en transparante communicatie hoog in het vaandel en zal steeds tot het uiterste gaan voor uw onderneming.

Wist je dat...

Valerie ervan houdt om mensen met een lekker hapje en drankje te ontvangen. Ze schuift echter ook graag haar voetjes onder tafel op restaurant. Valérie geniet eveneens van lange wandelingen met haar Chowchow, Bowie.

Ellen-Maes-Mint-Advocaten-gegevensbeschermingsrecht
Ellen Maes
Expertise:
gegevensbeschermingsrecht

Ellen Maes behaalde haar master in de rechten aan de UGent in 2019. Ellen is vooral gebeten door het gegevensbeschermingsrecht. Na een eerste werkervaring als functionaris voor gegevensbescherming, besliste zij om de overstap te maken naar de advocatuur.

Wist je dat...

Ellen houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken. In haar vrije tijd geniet zij ervan om met vrienden op café te gaan, een hapje te eten met familie of samen met haar vriend te supporteren voor haar favoriete voetbalclub. Een intense boks-of padelsessie mag niet ontbreken aan haar wekelijkse routine.

Charlotte-Deene-Mint-Advocaten-ondernemingsrecht
Charlotte Deene
Expertise:
ondernemings- en verbintenissenrecht

Charlotte Deene behaalde in 2021 een master in de rechten aan de UGent, met een focus op ondernemings- en verbintenissenrecht. Binnen het kantoor ligt haar focus dan ook op deze rechtstakken.

Wist je dat...

Charlotte is een bezige bij die graag nieuwe dingen leert. Ze kan haar ontspanning vinden in een rondje hardlopen of creatief zijn. Ze houdt van de zomer, rommelmarkten, verse bloemen en kan verwonderd blijven door de kleuren van de lucht op een zomeravond.

Klaartje-De-Vuyst-Mint-Advocaten
Klaartje De Vuyst
Expertise:
Ondernemingsrecht

Klaartje behaalde haar master in de rechten aan de UGent in 2022. Binnen het kantoor zal zij vooral actief zijn in dossiers omtrent privacy en ondernemingsrecht.

Wist je dat...

Klaartje engageert zich in haar vrije tijd in een vereniging die lezingen en workshops organiseert in het kader van dierenwelzijn (Dierzaam.org). Daarnaast speelt ze reeds 10 jaar cello en kan je haar in het weekend terugvinden in haar volleybalclub.

Joris-Van-Gansbeke-Mint-Advocaten-administratieve-duizendpoot
Joris Van Gansbeke
Expertise:
administratieve duizendpoot

Joris heeft een bachelor in bedrijfsbeheer, specialisatie marketing en staat in voor de digitalisering en administratieve ondersteuning van het Mint-team. Met zijn 42 jaar is Joris de ouderdomsdeken van dit jonge ambitieuze team en neemt hij als een echt Bosley de taak op zich om 'Karel's Angels' zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wist je dat...

Gepassioneerd door sport, Joris bezig is met sportmemorabilia en hiervoor ook zijn eigen merk CollectingEmotion ontwikkelt. Wil je met deze foodie, Amerika- en film liefhebber praten over sport en sportmemorabilia doe je dat best met een hapje en drankje want zijn motto is: "Wake up it's food o'clock".