Over ons

Mint advocaten is een recent opgericht kantoor dat haar diensten verleent vanuit Zuid-Oost Vlaanderen. Wij hebben zowel een nationaal als internationaal cliënteel maar richten ons voornamelijk op de ondernemers die actief zijn in Zuid-Oost en Zuid-West-Vlaanderen. 

Als ondernemers/advocaten ontmoeten we heel wat andere ondernemers. Zij wensen correct advies tegen een betaalbare prijs. Laat dit nu net zijn waar Mint advocaten voor staat. Wij staan de ondernemers bij in diverse facetten van hun ondernemingsleven. Dit is uiteraard heel ruim en behelst zowel het personeel, leveranciers en de klanten, alsook de interne huishouding. 

 

Mint advocaten kan aan al deze noden tegemoet komen.

Wij beschikken over een heel ruime ervaring in het arbeidsrecht. Wij staan u daarnaast bij aangaande allerhande contracten en informeren u aangaande de wetgeving die van toepassing is op uw vennootschap. Indien u meer wenst te weten over GDPR kan u ook bij ons terecht. Tenslotte zijn wij geboeid door alles wat te maken heeft met technologische vernieuwingen. Wij treden graag hierover met u in gesprek.

 

CONTACTEER ONS

Karel Van Gansbeke advocaat bij Mint Advocaten
Karel Van Gansbeke
Expertise:
blockchain
Karel Van Gansbeke is master in de rechten en heeft een bijkomende master in het sociaal recht gevolgd aan de VUB.
Karel Van Gansbeke is gebeten door het ondernemen en doet vanuit die invalshoek aan advocatuur. Ook de
medewerkers van het kantoor worden geselecteerd op grond van hun affiniteit met het bedrijfsleven.
Wist je dat...

Karel van nature houdt van uitdagingen en steeds nieuwe dingen wenst te leren. Zo behaalde hij ook in 2016 zijn diploma sommelier-conseil.

Sarah-Amilia Derijst advocaat bij Mint Advocaten
Sarah-Amilia Derijst
Expertise:
bestuurderaansprakelijkheid

Sarah-Amilia Derijst behaalde aan de UGent een master in de rechten, met een focus op vennootschapsrecht en financieel recht. In het kantoor houdt Sarah-Amilia haar voornamelijk bezig met ondernemingsrecht.

Wist je dat...

Sarah-Amilia tijdens haar studententijd actief radiopresentator was met een eigen wekelijks radioprogramma. Ook in de lokale politiek van haar woonplaats is zij actief als gemeenteraadslid. Sarah-Amilia komt helemaal tot rust wanneer zij als grote dierenvriend omringt is door haar huisdieren.

Valerie Vandenhaesevelde advocaat bij Mint Advocaten
Valerie Vandenhaesevelde
Expertise:
contractenrecht

Valérie Vandenhaesevelde behaalde na haar master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven nog een master na master in het sociaal recht aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Net zoals de andere collega's, zit ondernemen in haar bloed. Valérie Vandenhaesevelde draagt duidelijke en transparante communicatie hoog in het vaandel en zal steeds tot het uiterste gaan voor uw onderneming.

Wist je dat...

Valerie ervan houdt om mensen met een lekker hapje en drankje te ontvangen. Ze schuift echter ook graag haar voetjes onder tafel op restaurant. Valérie geniet eveneens van lange wandelingen met haar Chowchow, Bowie.

Manon Gosseye advocaat bij Mint Advocaten
Manon Gosseye
Expertise:
ontslagrecht

Manon Gosseye behaalde aan de Hogeschool Gent een bachelor Rechtspraktijk en aan de VUB een master in de rechten, afstudeerrichting sociaal recht. Manon is vooral gebeten door het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. In het kantoor kan ze ook instaan voor Franstalige dossiers gezien haar perfecte tweetaligheid.

Wist je dat...

Manon steeds gelooft in haar dromen en deze ook najaagt. Ook zij is een grote dierenvriend en doet niets liever dan paardrijden en wandelen met haar Corgi, Archi.

Wij helpen u graag verder!
 
 • Een probleem met ontslag? 
   
 • Sociale inspectie over de vloer?
   
 • Teveel gepresteerde overuren?
   
 • Nood aan op maat gemaakte algemene voorwaarden?
   
 • Op zoek naar een sluitende overeenkomst met uw aannemers?
   
 • ...

 

Contacteer ons