Over ons

mintadvocaten-team.jpg

Mint advocaten is een kantoor in Zuid-Oost-Vlaanderen gespecialiseerd in arbeidsrecht, vennootschapsrecht en privacy wetgeving. Wij richten ons voornamelijk naar de ondernemers die actief zijn in Zuid-Oost- en Zuid-West-Vlaanderen.

Wij, ondernemers/advocaten, ontmoeten heel wat andere ondernemers zoals u. Uiteraard wenst u correct advies tegen een betaalbare prijs. Laat dit nu net zijn waar Mint advocaten voor staat. Wij staan u als ondernemer bij in diverse facetten van uw ondernemingsleven. Dit is uiteraard heel ruim en behelst zowel uw personeel, leveranciers, klanten en uw interne huishouding. Wij komen aan al uw noden tegemoet.

 

Wij helpen u ook met allerhande contracten en informeren u aangaande de wetgeving die van toepassing is op uw vennootschap.

Tenslotte zijn wij geboeid door alles wat te maken heeft met technologische vernieuwingen. Wij treden graag hierover met u in gesprek.

 

CONTACTEER ONS

Karel Van Gansbeke advocaat bij Mint Advocaten
Karel Van Gansbeke
Expertise:
blockchain
Karel Van Gansbeke is master in de rechten en heeft een bijkomende master in het sociaal recht gevolgd aan de VUB.
Karel Van Gansbeke is gebeten door het ondernemen en doet vanuit die invalshoek aan advocatuur. Ook de
medewerkers van het kantoor worden geselecteerd op grond van hun affiniteit met het bedrijfsleven.
Wist je dat...

Karel van nature houdt van uitdagingen en steeds nieuwe dingen wenst te leren. Zo behaalde hij ook in 2016 zijn diploma sommelier-conseil.

Sarah-Amilia-Derijt-Mint-Advocaten-bestuurdersaansprakelijkheid
Sarah-Amilia Derijst
Expertise:
bestuurderaansprakelijkheid

Sarah-Amilia Derijst behaalde aan de UGent een master in de rechten, met een focus op vennootschapsrecht en financieel recht. In het kantoor houdt Sarah-Amilia haar voornamelijk bezig met ondernemingsrecht.

Wist je dat...

Sarah-Amilia tijdens haar studententijd actief radiopresentator was met een eigen wekelijks radioprogramma. Ook in de lokale politiek van haar woonplaats is zij actief als gemeenteraadslid. Sarah-Amilia komt helemaal tot rust wanneer zij als grote dierenvriend omringd is door haar huisdieren.

Valerie-Vandenhaesevelde-Mint-Advocaten-contractenrecht
Valerie Vandenhaesevelde
Expertise:
contractenrecht

Valérie Vandenhaesevelde behaalde na haar master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven nog een master na master in het sociaal recht aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Net zoals de andere collega's, zit ondernemen in haar bloed. Valérie Vandenhaesevelde draagt duidelijke en transparante communicatie hoog in het vaandel en zal steeds tot het uiterste gaan voor uw onderneming.

Wist je dat...

Valerie ervan houdt om mensen met een lekker hapje en drankje te ontvangen. Ze schuift echter ook graag haar voetjes onder tafel op restaurant. Valérie geniet eveneens van lange wandelingen met haar Chowchow, Bowie.

Ellen-Maes-Mint-Advocaten-gegevensbeschermingsrecht
Ellen Maes
Expertise:
gegevensbeschermingsrecht

Ellen Maes behaalde haar master in de rechten aan de UGent in 2019. Ellen is vooral gebeten door het gegevensbeschermingsrecht. Na een eerste werkervaring als functionaris voor gegevensbescherming, besliste zij om de overstap te maken naar de advocatuur.

Wist je dat...

Ellen houdt van reizen en nieuwe plekken ontdekken. In haar vrije tijd geniet zij ervan om met vrienden op café te gaan, een hapje te eten met familie of samen met haar vriend te supporteren voor haar favoriete voetbalclub. Een intense boks-of padelsessie mag niet ontbreken aan haar wekelijkse routine.

Charlotte-Deene-Mint-Advocaten-ondernemingsrecht
Charlotte Deene
Expertise:
ondernemings- en verbintenissenrecht

Charlotte Deene behaalde in 2021 een master in de rechten aan de UGent, met een focus op ondernemings- en verbintenissenrecht. Binnen het kantoor ligt haar focus dan ook op deze rechtstakken.

Wist je dat...

Charlotte is een bezige bij die graag nieuwe dingen leert. Ze kan haar ontspanning vinden in een rondje hardlopen of creatief zijn. Ze houdt van de zomer, rommelmarkten, verse bloemen en kan verwonderd blijven door de kleuren van de lucht op een zomeravond.

Joris-Van-Gansbeke-Mint-Advocaten-administratieve-duizendpoot
Joris Van Gansbeke
Expertise:
administratieve duizendpoot

Joris heeft een bachelor in bedrijfsbeheer, specialisatie marketing en staat in voor de digitalisering en administratieve ondersteuning van het Mint-team. Met zijn 42 jaar is Joris de ouderdomsdeken van dit jonge ambitieuze team en neemt hij als een echt Bosley de taak op zich om 'Karel's Angels' zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wist je dat...

Gepassioneerd door sport, Joris bezig is met sportmemorabilia en hiervoor ook zijn eigen merk CollectingEmotion ontwikkelt. Wil je met deze foodie, Amerika- en film liefhebber praten over sport en sportmemorabilia doe je dat best met een hapje en drankje want zijn motto is: "Wake up it's food o'clock". 

Wij helpen u graag verder!
 
 • Een probleem met ontslag? 
   
 • Sociale inspectie over de vloer?
   
 • Teveel gepresteerde overuren?
   
 • Nood aan op maat gemaakte algemene voorwaarden?
   
 • Op zoek naar een sluitende overeenkomst met uw aannemers?
   
 • ...

 

Contacteer ons